News

2017-06-20

Dėl „Miss Racing“ titulo varžysis ir žinoma mados tinklaraštininkė

**Vilnietė finansų konsultantė Mažena Gorelova jau daugiau kaip šešerius metus rašo tinklaraštį „Absentta blog“, kuriame pataria skaitytojams mados, grožio ir gyvenimo būdo temomis. Laisvalaikiu ji lankosi kosmetikos ir grožio pristatymuose, todėl šią sritį išmano ne iš nuogirdų.

\n

Išgirdusi apie „Miss Racing“ rinkimus, moteris nutarė išbandyti save ir šioje, dar neatrastoje sferoje.

\n

Kas paskatino Maženą dalyvauti šiame projekte? Apie tai ir kitus savo pomėgius M. Gorelova pasakoja konkurso „Mis Racing“ pagrindinei organizatorei Astai Jonušienei**

\n

Dalyvauti „Miss Racing“ projekte paskatino didelė aistra lenktynėms, tačiau lemiamas žodis priklausė vyrui. Jeigu nuoširdžiai, nustebau, kai jis paragino dalyvauti ir išbandyti savo jėgas. Mėgstu greitį ir adrenaliną, tačiau viskam turi būti saikas. Esu už saugų vairavimą. Nesuprantu žmonių, kurie neturėdami patirties viršija greitį rizikuodami savo bei aplinkinių gyvybe. Palikime tai lenktynių trasoms ir profesionalams.

\n

Ar pati esate azartiška mergina? Ar vairuojate automobilį, o gal motociklą?

\n

Vairavimas – man vienas malonumas! Šiuo metu vairuoju „New Beatle“ automobiliuką. Moteriškas, nedidelis, atitinkantis mano gyvenimo būdą. Kadangi visa mano šeima užsiima motokrosu, širdis labiau linksta prie motociklų. Su sūnumi Danieliumi šią vasarą pradėsime rimtą pasiruošimą motokroso varžyboms – jis taip pat yra didelis automobilių bei motociklų mylėtojas.

\n

Koks įvaizdis, akcentai ar aksesuarai Jums yra patys mieliausi paprastą dieną? Kiek esate drąsi kalbant apie madą ir stilių, ar galėtumėt apsirengti bulvių maišą, norėdama šokiruoti? Kas jums yra tabu kalbant apie madą?

\n

Mano manymu, stilius negali turėti tabu. Drabužiai – ne kas kita, kaip saviraiškos priemonė. Jie atspindi žmogaus požiūrį į gyvenimą, pomėgius, vidinę būseną. Esu už išskirtinius, neįprastus drabužius! Žaviuosi žmonėmis, kurie nepaisydami aplinkinių nuomonės dėvi tai, kas jiems gražu. Ir nesvarbu, ar tai seniai nebemadingas megztinis, ar vazonas ant galvos. Manyje tarytum kovoja dvi Maženos: viena nori pastelinių, ramių spalvų, neiššaukiančių drabužių, o kita mėgsta kraštutinumus. Bulvių maišas man tikrai ne kliūtis – kartą jį apsivilkau per „Mados Infekciją.“ Dauguma mane palaikė išsišokėle, tačiau tai buvo tik mano mažas eksperimentas.

\n

Esate jauna mama, kaip susitvarkote su stereotipais, vyraujančiais turint vaikų, šeimą? Kaip sekasi išlikti tokiai aktyviai visuomenėje?

\n

Nekenčiu stereotipų ir žmonių susigalvotų rėmų, į kuriuos mane dažnai bando įsprausti aplinkiniai. Visi esame gyvi, laisvi žmonės ir gyventi pagal kitų sugalvotas taisykles, mano manymu, mažų mažiausiai kvaila, na o išlikti aktyviai visuomeninėje veikloje man pavyksta tik šeimos pagalbos ir didelio pasitikėjimo savimi dėka. Žinoma, kartais pervertinu savo jėgas, daug ko nespėju, kartais noriu viską mesti ir persikelti į kitą pasaulio kraštą, tačiau nusiraminu, susiimu ir toliau judu į priekį. Mano nuomone norint būti laimingam klysti netgi būtina.

\n

Einate į tokį konkursą tikėdamasi laimėti? Ką reiškia moteriška konkurencija, kaip planuojate pakerėti komisiją, publiką, žiūrovus, ko tikitės ir šio konkurso ir kaip ketinate išsiskirti iš kitų dalyvių?

\n

Meluosiu sakydama, jog nenoriu laimėti. Malonu būti pastebėtai, įvertintai, todėl logiška, jog pergalės tikisi kiekviena dalyvė. Nesu iš tų, kurios konkurentėms „į ratus kiša pagalius“, esu draugiška ir komunikabili, todėl neabejoju, jog su merginomis greitai susidraugausime užuot konkuravusios, palaikysime viena kitą. Na o kuo planuoju sužavėti komisiją ir skaitytojus, telieka paslaptyje.

\n

Esate itin jauna mama. Kas jums sunkiausia?

\n

Sunku buvo pirmus dvylika mėnesių, dabar būvimas jauna mama – mano gyvenimo varikliukas ir pats didžiausias malonumas.

\n

Pasak organizatorių, patekti į „Miss Racing“ konkurso finalą vis dar įmanoma. Konkursas tik įgauna pagreitį. Merginų anketos patalpintos Racing.lt portale, ten pat visos norinčios kandidatės ras konkurso taisykles, dalyvio anketą ir visą informaciją apie rinkimus. O birželio 30 dieną Klaipėdoje, „Olympic Casino Amberton“, visos kandidatės bus kviečiamos į finalinį atrankinį turą, kurio metu bus išrinkta 12 merginų.

\n

Dar iki lenktynių Palangoje merginų laukia nemažai užsiėmimų. Finalinis dvyliktukas dalyvaus fotosesijose, įvairiose aktyvacijose, kur įgaus nemažai patirties prieš konkurso finalą.

\n

O jau liepos 20-22 dienomis šios pretendentės taps „ENEOS 1006 km lenktynių“ dalimi ir susirungs dėl nugalėtojos titulo ir vertingo prizo, kurį įsteigė „Bauer“ įmonė – tai rudens atostogos saulėtoje Ispanijoje. Kelionės organizatoriai žada, kad ten ji ne tik pailsės, bet ir patirs neužmirštamų įspūdžių. Ispanija – tai šalis, kur visada nuostabus oras, nepakartojama gamta ir puikus maistas.